Foreningen

I 2013 stod Ansager Idrætsforening og Musik Galleriet bag Ansagers første musikalske sensommerfest, der fik navnet Mariefestivalen og i de følgende år samlede byens mange interessenter sig for alvor omkring projektet. I 2017 stiftede Ansager Idrætsforening, Ansager Byudvikling, Ansager Borgerforening og Musik Galleriet i fællesskab Mariefestivalforeningen for at styrke og videreudvikle den succes, som Mariefestivalen med det samme viste sig at være. I 2018 var der brug for at samle kræfter og organisere foreningen, som nu er klar til at sætte sejl mod den første uge i september 2019, hvor den næste Mariefestival løber af stabelen. Og vi glæder os!  Vi håber at rigtig mange vil købe billetter til Mariefestival 2019 og vi håber også på, at rigtig mange vil melde sig ind i vores forening. Det koster 200 kr. at være medlem. I kan sende jeres oplysninger på mail eller huske at skrive navn og adresse på, når I overfører pengene til Mariefestivalkontoen.

Mail til kasserer Martha Herold Voss: kasserer@mariefestival.dk

Kontonr.: 7381 4144027685 – husk at notere, hvem pengene er fra.