Program for Mariefestival 2020

Programmet for de enkelte scener og de mange koncerter ved Mariefestivalen bliver offentliggjort løbende - følg offentliggørelsen på denne side, under menupunktet NAVNE. Alle navne optræder på flere scener i løbet af festivalen, som favner hele byen. Alle koncerter har en varighed af 40 minutter. På udvalgte scener vil der alene være adgang til koncerterne med købt partoutbillet eller købt dagsbillet mens der på øvrige scener vil der være gratis adgang.

ÅBNING AF MARIEFESTIVAL 2020

Mariefestivalen starter officielt med Åbning på torvet fredag den 4. september 2020 kl. 16.00. Musikere, sangere og alverdens godtfolk går i samlet optog og procession fra Mariehaven mod torvet kl. 15.30 hvor festen sættes i gang med fuld musik kl. 16.00.

VELKOMSTKONCERTER

For campingfolket især, men i øvrigt for alle med partoutkort, der ankommer torsdag og får udleveret armbånd, vil der allerede dagen før festivalstart - altså torsdag den 3. september 2020 være sæskilte velkomst-koncerter. Koncertprogram for disse velkomstkoncerter udleveres i Festival-Info ved ankomsten torsdag.

FESTIVALGUDSTJENESTE

Søndag den 6. september 2020 kl. 10.00 afholdes Festival Gudstjeneste i Ansager Kirke i samarbejde med Ansager Menighedsråd.

FARVEL OG TAK FOR I ÅR-KONCERT

Mariefestivalen slutter i Mariehaven med en gigantisk "Farvel og tak for i år-koncert" søndag den 6. september 2020 kl. 14.00 - 16.00. Her vil en lang række af festivalens medvirkende kunne opleves i nye og spændende konstellationer. Adgang med partout-armbånd eller købt søndagsbillet.